Werken bij WILVO.

WILVO heeft zich sinds de oprichting in 1970 continu ontwikkeld. Begonnen als specialist in het bewerken van dun plaatstaal en licht constructiewerk zijn wij uitgegroeid tot een sterke toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Het leveren van een diversiteit aan metalen producten in grote en kleine series vormt nog steeds de basis, maar wij kijken ook graag verder. Naast een modern machinepark in moderne productiehallen beschikt WILVO over een grote mate van vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om zowel eenvoudige als complexe projecten in een korte tijd te realiseren. Onze producten vind je onder andere terug in de petrochemische-, reprografische-, en high-tech industrie, machinebouw, etc.

Inmiddels zijn we met ruim 270 collega’s aan het werk op 2 locaties in Bergeijk. Ons personeelsbestand is divers opgebouwd: medewerkers uit België en Nederland, mannen en vrouwen, jongeren en ouderen. We hebben ontwikkeling hoog in het vaandel staan; daartoe werken we samen met Brainport Industries College (BIC) en zijn wij een erkend leerbedrijf zodat we ieder jaar verschillende stagiaires en BBL-ers een plek kunnen geven om de praktijk te leren. We voelen ons maatschappelijk betrokken en geven daarom ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek.

WILVO zoekt teamspelers die ons nóg succesvoller maken.
WILVO wil succesvol blijven. Sterker nog: WILVO wil nog succesvoller worden! Daarom zijn we -altijd- op zoek naar teamspelers op ieder opleidingsniveau. Van VMBO en MBO tot WO. Vanwege onze drive, continue groei en (specifieke) klantvragen hebben we daadwerkelijk altijd vacatures die ingevuld mogen óf eigenlijk moeten worden. We maken hierbij gebruik van ons WIN-WIN-model zoals je hieronder kunt zien. In één oogopslag laten we je zien hoe we samen succesvol zijn!

vacatures.

Logistiek Accountmanager
38uur | HBO
Business Controller
38uur | HBO / WO
Commercieel Medewerker
38uur | MBO of HBO
Lasser / Constructiebankwerker
38uur | MBO
Montagemedewerker
38uur | MBO
CNC Zetter / Kantbank Operator
38uur | MBO
Medewerker (voor)cleaning
38uur | MBO
CNC pons-/laseroperator
38uur | MBO
Studentenjob
Havo/VWO tot WO

suzan intven HR Manager

Suzan is onze HR Manager en adviseur. Met haar passie voor talentontwikkeling en strategische personeelsplanning in organisatie is ze een belangrijke schakel binnen WILVO. Stilstand van de ontwikkeling en groei van het individu is voor niemand wenselijk. Niet voor de persoon in kwestie, maar ook niet voor het bedrijf. Suzan haar aanpak kenmerkt zich als onderzoekend, positief kritisch en is altijd gericht op het verbinden van mensen binnen onze organisatie.

“Ik ben gewend om gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen over een grote diversiteit aan personele aangelegenheden, maar ook over (strategische) ontwikkeling in organisatie. Als HR manager en adviseur zou ik mezelf omschrijven als toegankelijk met een luisterend oor en sparringpartner op zowel directie-, kader- en uitvoerend niveau.”

mail direct
© 2021 WILVO B.V. | Privacy Statement
back to top