WILVO introduceert krachtige merkbelofte op nieuwe website

juli 2021

Als organisatie speelt WILVO al jaren Champions League®. Ook op het gebied van communicatie willen we op korte termijn doorgroeien naar dit niveau. Simpelweg omdat het past bij onze ambitie. Daarnaast zijn we sterk van mening dat we onszelf op sommige momenten best wat nadrukkelijker mogen profileren in de markt. ‘Gewoon’ laten zien hoe ongelofelijk onderscheidend we zijn. Onze klanten geven vaak aan: “jullie doen veel meer dan wij dachten.” Een eyeopener, waar we mee aan de slag zijn gegaan.

think, make & organize

We weten waar we goed in zijn bij WILVO. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze ‘uitgangspunten’ centraal te stellen in onze communicatie. Met ‘think’, ‘make’ en ‘organize’ voeren we de regie over de complete supply chain; with WILVO you win! Dat wisten we zelf al, onze klanten ook en vanaf nu schreeuwen we het van de daken. Iedereen mag én moet het weten.

WILVO kijkt verder

We zijn geboren, gegroeid en groot geworden in metaal. Laat er geen misverstand over bestaan: dit blijft zo. Máár, we kijken verder. We geven gehoor aan vragen vanuit een grote diversiteit aan markten en sectoren, om zoveel mogelijk toegevoegde waarde te bieden. Eerlijk is eerlijk, het is er eigenlijk gewoon ingeslopen bij WILVO. We willen onze klanten altijd optimaal bedienen, dus we doen er alles aan om dit waar te maken. Wanneer het nodig is om te investeren in middelen, machines en mensen dan doen we dat. Op ieder moment, jaar in jaar uit. Dat is zo … en dat blijft zo. With WILVO you win!


Uitbreiding geautomatiseerde machinepark
juni 2021
Deze week heeft WILVO weer een grote stap gezet in de uitbreiding van haar geautomatiseerde machinepark. Amada GmbH plaatst een volledig geautomatiseerde...
read more
WILVO neemt GFM over
september 2020
De overname is strategisch van aard. WILVO versterkt haar leidende en onderscheidende positie op de wereldwijde markt en kan OEM’ers vanaf nu...
read more
© 2021 WILVO B.V. | Privacy Statement
back to top